concert: Ruben Hein in North Sea Jazz Club

 • Ruben Hein
  Amsterdam Sinfonietta - 19/1 - Nieuwe Luxor Theater
 • Ruben Hein
  Justin Nozuka - 27/10 - Effenaar
  © Marco Smeets
WO.
27 MRT
RUBEN HEIN 21:00 uur North Sea Jazz Club, Amsterdam
2013
Hoofdprogramma Ruben Hein
Toegang Ruben Hein

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op woensdag 27 maart 2013.
Dat is 2656 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Ruben Hein brak in 2010 door met de single Elephants afkomstig van zijn debuutalbum ‘Loose Fit’ waarbij hij gelijk gebombardeerd werd tot 3FM Serious Talent gevolgd door een Edison nominatie. Recent won hij de Radio 6 Award. En meneer heeft niet stil gezeten: op 29 maart ligt zijn nieuwe album ‘Hopscotch’ in de winkel, dat net als zijn debuutalbum, uit zal komen op het legendarische Blue Note label.

Op dit nieuwe album legt Ruben zijn jazzroots verder bloot en vermengt hij zijn sound met diepgravende grooves en funk. Zijn stem blijft het middelpunt. Een nieuw geluid, waarbij hij zich heeft laten inspireren door grootheden als Paul Simon, Bill Withers, maar ook Fink, Tony Allen en Black Dub. Tijdens het optreden in de North Sea Jazz Club presenteert hij zijn nieuwe album maar ook nummers van zijn vorige album ‘Loose Fit’ komen aan bod.

Staanplaats: €12,00
Studenten: €8,00

Voor meer info: http://www.northseajazzclub.com/event/ruben-hein/

Foto's van Ruben Hein

Foto Ruben Hein te Westerpop 2019 Foto Ruben Hein te Eurosonic Noorderslag 2011 Foto Ruben Hein te Ruben Hein - 20/10 - Bibelot Foto Ruben Hein te Westerpop 2019 Foto Ruben Hein te Westerpop 2019 Foto Ruben Hein te Ruben Hein - 20/10 - Bibelot
 
Bekijk alle 28 foto's van Ruben Hein

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws