concert: Supra Naturals + Sexual Reproductive Systems in Kroepoekfabriek op ZATERDAG 12 JANUARI 2013

  • Supra Naturals
    Popronde Haarlem 2012
    © Mitch Wolters
  • Supra Naturals
    Popronde Haarlem 2012
    © Mitch Wolters
ZA.
12 JAN
SUPRA NATURALS + SEXUAL REPRODUCTIVE SYSTEMS 20:30 uur Kroepoekfabriek, Vlaardingen
2013
Voorprogramma When Logic Fails
Toegang VVK 5 EURO | DEUR 7 EURO

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 12 januari 2013.
Dat is 2968 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Hou je vast, zet je schrap. Op zaterdag 12 januari gaat het los met Supra Naturals, Sexual Reproductive Systems en When Logic Fails.

Supra Naturals. Om deze live sensatie kun je niet heen. Zij zorgen er dan ook voor alle zintuigen te prikkelen en knallen met hun eigen mix van Dubstep en Drum ‘n Bass dwars door je heen.

SRS. Deze band uit Vlaardingen brengt een unieke combo van rock, rap en dubstep. Vier artiesten die live een enorme energieboost geven aan het publiek. Klinkt als? Limp Bizkit in de mix met Red Hot Chili Peppers en The Bloody Beetroots. Je ziet en hoort ze niet alleen, nee, door de dreunende bas is SRS ook goed te voelen.

When Logic Fails. De creatieve muziek van When Logic Fails moet je gewoon op je af laten komen! Ga los op de sounds van twee heren die zich hebben laten beïnvloeden door onder andere Justive, Baskerville en The Chemical Brothers. Laat de logica varen en geniet van een mix van dance, elektro, pop en rock.

Foto's van Supra Naturals, When Logic Fails

Foto Supra Naturals te Popronde Haarlem 2012 Foto Supra Naturals te Popronde Almere 2012 Foto Supra Naturals te Popronde Haarlem 2012 Foto Supra Naturals te Popronde Almere 2012 Foto Supra Naturals te Popronde Haarlem 2012 Foto Supra Naturals te Popronde Almere 2012
 
Bekijk alle 6 foto's van Supra Naturals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest