Winnen: 3x2 kaarten Sexual Reproductive Systems, Vlaardingen

Door JT1990 op 19 januari 2012 - 10:45 De band Sexual Reproductive Systems heeft de afgelopen twee jaar veel gespeeld in en op verschillende podia en ondertussen een flinke live-reputatie opgebouwd. Vol trots presenteren de vier heren op zaterdag 4 februari hun nieuwe EP: Killer Sex Dub 'N Roll; het resultaat van de zoektocht naar de enige echte sound van SRS en een voorspelling van wat de band de komende jaren van plan is.

De support komt van: Wet T-Shirt Contest

Podiuminfo mag 3x2 kaarten weggeven voor het concert van Sexual Reproductive Systems in de Kroepoekfabriek op zaterdag 4 februari!

Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je Sexual Reproductive Systems niet wil missen (Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina). Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam, je adresgegevens en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Sexual Reproductive Systems'.

Let wel: Meedoen met deze winactie kan t/m donderdag 26 januari.mrpolska2

MR. POLSKA OOK NAAR PARADISO, NIEUWE NOR, NIEUWE...De in Polen geboren Dominik Włodzimierz Groot komt als Mr. Polska ook naar...

RussianCirclesnieuws1

RUSSIAN CIRCLES NAAR UTRECHT EN KORTRIJK Het Amerikaanse Russian Circles komt terug naar Europa. Het drietal kwam...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.