concert: Method Man & Redman i.s.m. House of Hiphop in Patronaat op VRIJDAG 14 DECEMBER 2012

  • Dope D.O.D.
    Valtifest 2012
  • Dope D.O.D.
    Waterpop 2012
VR.
14 DEC
METHOD MAN & REDMAN I.S.M. HOUSE OF HIPHOP Grote Zaal, 20:30 uur Patronaat, Haarlem
2012
Hoofdprogramma Method Man & Redman
Voorprogramma Dope D.O.D.
Toegang €35,-

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 14 december 2012.
Dat is 3239 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

De hiphop helden Redman & Method man komen naar Patronaat! Deze legendarische combinatie heeft sinds de jaren negentig een bijna eindeloze waslijst aan klassiekers afgeleverd en samen met de rest van de Wu-Tang Clan hiphop voor eeuwig getekend. Red 'n Meth nemen op 14 december ook meerdere Wu-Tang vrienden mee om samen het dak van Patronaat de stratosfeer in te schieten!

Voor deze show wordt samengewerkt met House of Hiphop. Dat is een multimedia-platform met liefde voor hiphop. Via de website, een radioprogramma en de televisie probeert het de hiphop cultuur te supporten en te promoten. Daarnaast is House of Hiphop verantwoordelijk voor diverse feesten, optredens en tours. En om de liefhebber helemaal op zijn wenken te kunnen bedienen zijn er House of Hiphop masterclasses en workshops.

Foto's van Dope D.O.D.

Foto Dope D.O.D. te Iceland Airwaves 2011 Foto Dope D.O.D. te Werfpop 2014 Foto Dope D.O.D. te Wu-Tang Clan - 02/07 - TivoliVredenburg Foto Dope D.O.D. te Dope D.O.D. - 2/12 - De Helling Foto Dope D.O.D. te Dope D.O.D. - 20/4 - Tivoli Foto Dope D.O.D. te Valtifest 2012
 
Bekijk alle 47 foto's van Dope D.O.D.

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest

Leden die hier naar toe wilden