concert: Lola Kite in EKKO

DO.
26 APR
LOLA KITE 20:30 uur EKKO, Utrecht
2012
HOOFDPROGRAMMA Lola Kite
VOORPROGRAMMA Daily Bread
TOEGANG 10 Euro

EXTRA INFORMATIE

Voor Lola Kite was 2011 een goed jaar: na debuutplaat 'Lights' volgde een clubtoer langs onder meer Paradiso en een festivaltoer langs onder andere Noorderslag, Into The Great Wide Open en Appelpop. Daarnaast werden de singles 'Different Story' en Everything's Better' regelmatig gedraaid op de radio. Als klap op de vuurpijl werd Lola Kite genomineerd voor een 3FM- en een 3voor12-Award.
Nu is het 2012, en is daar de tweede plaat genaamd 'I Start To Believe You'. Hierop klinkt de band donkerder, dynamischer en volwassener dan voorheen. Maar nog steeds zijn sterke melodieën, bijzondere sounds en compacte songs het handelsmerk van de band.
De shakers, gitaren, synths en bekkens vliegen je om de oren en daarnaast heeft de band voor de live-shows een VJ in de hand genomen. Live is de band ook gegroeid en is er genoeg te horen en te zien zijn!

FOTO'S VAN Lola Kite, Daily Bread

Foto Lola Kite te Eurosonic Noorderslag 2011 Foto Lola Kite te Indian Summer Festival 2011 Foto Lola Kite te Lola Kite - 3/2 - Paradiso Foto Lola Kite te Eurosonic Noorderslag 2011 Foto Lola Kite te Vlaamse Reuzen Hollandse Leeuwen 2011 Foto Lola Kite te Lola Kite - 3/2 - Paradiso
 
Bekijk alle 33 foto's van Lola Kite
Bekijk alle 57 foto's van Daily Bread

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST