concert: Gers Pardoel in Bibelot op VRIJDAG 16 MAART 2012 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Gers Pardoel
    Indian Summer 2012
    © Gertjan van der Loo
  • Gers Pardoel
    Bevrijdingsfestival Wageningen 2013


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Gers Pardoel in Bibelot) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

VR.
16 MRT
GERS PARDOEL Main Stage, 20:00 uur Bibelot, Dordrecht
2012
Hoofdprogramma Gers Pardoel
Toegang €15,00

EXTRA INFORMATIE

Gerwin Pardoel werd in 1981 geboren zonder groot talent voor het maken van hiphop. ‘In het begin was ik best slecht. Maar ik wist zeker: ik kan het ooit. Als ik ergens mijn zinnen opzet, dan krijg je me daar met geen tien paarden meer van af.’ In Rotterdam kwam Gerwin Postman tegen. De ervaren rapper is als een mentor voor Gerwin en verzon de naam 'Gers'. Gers ontwikkelt zich als producer en zijn bars worden steeds beter. Op een gegeven moment laat hij zijn muziek aan Steffen Haars horen, de regisseur van New Kids. Die bracht hem in contact met Sef en Big2 van The Opposites, met wie Gers de titeltrack van New Kids, 'Broodje Bakpao’, maakte.

Foto's van Gers Pardoel

Foto Gers Pardoel te Suikerrock 2013 Foto Gers Pardoel te Bevrijdingsfestival Wageningen 2013 Foto Gers Pardoel te Solar Weekend 2012 Foto Gers Pardoel te Suikerrock 2013 Foto Gers Pardoel te Bevrijdingsfestival Wageningen 2013 Foto Gers Pardoel te Guus Meeuwis - 17/6 - Philips Stadion
 
Bekijk alle 77 foto's van Gers Pardoel

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest