concert: Case Mayfield in Doornroosje op WOENSDAG 14 MAART 2012

  • Kim Janssen
    Festival deBeschaving 2012
    © Tim van Veen
  • Case Mayfield
    Dauwpop 2012
    © Tim van Veen
WO.
14 MRT
CASE MAYFIELD Paarse Zaal, 22:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2012
Hoofdprogramma Case Mayfield
Voorprogramma Kim Janssen
Toegang 9

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op woensdag 14 maart 2012.
Dat is 4423 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Folkrock singersongwriter Case Mayfield maakt pure muziek die het hart raakt. Hij excelleert in gitaarliedjes met subtiele folkinvloeden. De invloeden van Ryan Adams en Ray LaMontagne zijn nooit ver weg, maar de Amsterdammer drukt duidelijk een eigen stempel op zijn werk. In zijn nummers proef je pijn. Verdriet, venijn, boosheid en cynisme. Liedjes als 'Crooked Waits', 'Our Mom' en 'Alright Louise' gaan door merg en been.
Case Mayfield speelde de afgelopen jaren vreselijk veel. Vijf keer per week, verklaart hij. Van huiskamer tot cafés tot festivals, overal dook hij op. Hij speelde altijd in zijn eentje, met akoestische gitaar.
Inmiddels is de geboren Volendammer klaar voor de volgende stap. Met zijn zeskoppige band heeft hij de afgelopen tijd in wisselende bezetting zijn debuutalbum opgenomen. De verwachting is dat The Many Colored Beast begin februari in de platenwinkels ligt.

Foto's van Case Mayfield, Kim Janssen

Foto Case Mayfield te Dauwpop 2012 Foto Case Mayfield te Into The Great Wide Open 2011 Foto Case Mayfield te Case Mayfield - 14/4 - Metropool Foto Case Mayfield te Torenpop 2012 Foto Case Mayfield te Into The Great Wide Open 2011 Foto Case Mayfield te Case Mayfield - 14/4 - Metropool
 
Bekijk alle 41 foto's van Case Mayfield
Bekijk alle 30 foto's van Kim Janssen

Gerelateerd nieuws