ARTIEST: Anti-Flag

Uit: Pittsburgh, Pennsylvania - Amerika

Anti-Flag is een Amerikaanse punkrock band uit Pittsburgh, Pennsylvania bestaande uit vier leden: Justin Sane (leadgitarist, leadzanger), Chris Head (ritmische gitaar, backing vocals), Chris #2 (basgitaar, zang) en Pat Thetic (drums).

Omdat ze de enige punkrockers in Glenshaw (Pennsylvania) waren, besloten de gitarist Justin Sane en de drummer Pat Thetic dat ze een keuze moesten maken; rondhangen in het winkelcentrum, drugs dealen of punkrock spelen. Ze kozen voor het laatste en Anti-Flag was geboren.

Ondanks hun controversiele mening over de Amerikaanse politiek is de band zeer populair geworden en hebben ze tot nu toe zes albums uitgebracht bij verschillende platenmaatschappijen zoals A-F Records, Fat Wreck Chords en Go Kart Records.

In 2006 tekent de band een contract met RCA Records, onderdeel van Sony BMG om meer cd's te kunnen verspreiden. De leden van de band zijn uitgesproken antimilitaristisch en dragen dat ook uit in hun teksten.

OUDE OPTREDENS

Beijk alle oude (67) oude optredens

KOMENDE OPTREDENS

OUDE OPTREDENS

Beijk alle oude (67) oude optredens

FOTO'S VAN Anti-Flag

Foto Anti-Flag te Groezrock 2017 - Zaterdag Foto Anti-Flag te Groezrock 2006 Foto Anti-Flag te Groezrock 2017 - Zaterdag Foto Anti-Flag te Groezrock 2017 - Zaterdag Foto Anti-Flag te Groezrock 2006 Foto Anti-Flag te Jera On Air 2018 - Vrijdag
 
Bekijk alle 36 foto's van Anti-Flag

Anti-Flag NIEUWS

Al het Anti-Flag nieuws

CD-RECENSIES

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: