Anti-Flag in 2020 naar Patronaat

Anti-Flag Groezrock concertsfeer
Anti-Flag in 2020 naar Patronaat
Door larissapronk op 02 oktober 2019 - 11:28 Anti-Flag komt terug naar Nederland. De band zal te zien zijn op 30 januari 2020 in Patronaat in Haarlem.

Eerder dit jaar was de band te zien op het feest Antifest in Amersfoort en Antwerpen waar zij centraal stonden.

Anti-Flag is een Amerikaanse punkband en bestaat uit vier leden. Ze staan bekend om hun controversiële mening over de Amerikaanse politiek. Met tien studio albums is de band erg succesvol in binnen- en buitenland. Aan het begin van volgend jaar zal het viertal hun nieuwe single '20/20' uitbrengen.

Reguliere tickets voor Anti-Flag in Haarlem kosten €19,-. Kaarten voor deze show gaan vrijdag 4 oktober 2019 om 11:00 in verkoop. Tickets voor het concert van Anti-Flag in Patronaat koop je hier.

Wil je een reminder ontvangen als de verkoop begint? Stel hier in dat je een mailtje wilt ontvangen als de kaartverkoop voor Anti-Flag in Patronaat begint.
Eric Clapton

ERIC CLAPTON MET EUROPESE TOUR NAAR SPORTPALEIS EN...Levende legende Eric Clapton komt met een Europese tour naar België en...

Tones and I

TONES AND I IN MAART 2020 NAAR NEDERLAND EN BELGIË De Australische Tones and I zal volgend jaar met haar 'The Kids Are Coming...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.