Death Letters

Nederland

In 2004 schreven Victor en Jordi zich in bij de popcentrale in Dordrecht. Ze kenden elkaar daarvoor nog niet. Na twee jaar lang gespeeld te hebben in een Popcentrale band vroeg Jordi aan Victor of hij met hem een tweemansband wilde beginnen. Victor was razend enthousiast en hij zij ja. Jordi gaf een cd’tje aan Victor mee om eerst uit te proberen of het wel met z’n tweeën zou lukken. Uit eindelijk na hun eerste repetitie waren ze razend enthousiast en besloten ze om door te gaan.
In november 2006 waren The Death Letters een feit. Toen ging het ineens heel erg snel, ze begonnen nummers te schrijven en ze hadden al 10 nummers na 4 keer geoefend te hebben.

The Death Letters omschrijven hun muziek graag als Rock/Blues met Hard Rock, Country, Pop en Punk invloeden. Ze zien het breed en daarom zijn de invloeden ook heel breed. Ze zijn beïnvloed door o.a. The Black Keys, The Datsuns, John Lee Hooker, Son House, Hank Williams, John Frusciante en The Ramones. Ze vinden dat je ook goede muziek kunt maken met maar 2 personen, ‘Zolang je het maar meent’ is daarom ook hun motto.

OUDE OPTREDENS

Beijk alle oude (137) oude optredens

KOMENDE OPTREDENS

Wij hebben geen informatie over komende shows van Death Letters. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS

Beijk alle oude (137) oude optredens

FOTO'S VAN Death Letters

Foto Death Letters te Zwarte Cross 2009 Foto Death Letters te Zwarte Cross 2011 Foto Death Letters te Zwarte Cross 2009 Foto Death Letters te The Death Letters - 21/11 - Ekko Foto Death Letters te Vlaamse Reuzen Hollandse Leeuwen 2011 Foto Death Letters te Bevrijdingsfestival Zuid Holland 2012
 
Bekijk alle 33 foto's van Death Letters

Death Letters NIEUWS

Al het Death Letters nieuws

CD-RECENSIES

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: