Diverse optredens tijdens de Record Store Day

Door Emma op 16 april 2010 - 11:51 Zaterdag 17 april is het weer Record Store Day. Deze dag is overgewaaid uit Amerika en staat in het teken de onafhankelijke platenwinkels. Tijdens de Record Store Day komen onafhankelijke platenzaken, artiesten en muziekliefhebbers samen om de kunst van muziek te vieren. Speciale Vinyl en CD releases van diverse artiesten worden verkocht en in tal van muziekspeciaalzaken door het hele land zijn gratis optredens te zien van diverse bands. Ook worden er signeersessies en workshops gegeven.

Een greep uit het aantal deelnemende artiesten: Laura Jansen, Moke, Bettie Serveert, Kraak & Smaak, Miss Montreal / Bertolf, Death Letters, The Mad Trist, Typhoon & Blaxtar en Torre Florim (de Staat) met Joris van Welsen.

Om 00.00 uur zal Moke de Record Store Day officieel openen buiten op de stoep bij Velvet Delft. Bettie Serveert verzorgt maar liefst drie optredens door het hele land, de rockgroep is onder andere te zien in Plato, Velvet Music Dordrecht en Velvet Music Delft. Torre Florim (de Staat) en Joris van Welsen geven een masterclass over de ultieme doorbraak en Henk Westbroek gaat 't Oor in Hilversum een middagje helpen achter de toonbank.

Voor meer informatie over optredens en speciale acties kijk je op Recordstoreday.nl.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



jeffmills1

JEFF MILLS NAAR PARADISOIn het kader van het Amsterdam Dance Event komt Jeff Mills naar Paradiso....

Audio Bullys

CONCERT AUDIO BULLYS TIVOLI OUDEGRACHT VERPLAATST Na een eerdere verplaatsing van het concert in de melkweg, is ook het voor 16...

REACTIES

Avatar Randier
vr 16 apr 2010 12:08

Randier Goed initiatief.

 0
Avatar Frinsel
vr 16 apr 2010 12:51

Frinsel Waarom moet ik nou weer van het weekend in een vakantiehuisje zitten met mijn schoonouders in "the middle of nowhere"...
Nouja was wel benieuwd naar sommige special vinyls.

 0
Avatar Timooo
vr 16 apr 2010 14:15

Timooo Wordt een mooie zaterdag met op 1 middag Fixkes, Moss en Mark Foggo in-store op 5 minuutjes fietsen van mn voordeur!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.