nieuws: Winnen: 2x2 kaarten The Field

print
mail to friend
Door Sheryla op 19 mei 2010 - 13:13 1 Deze actie is reeds afgelopen.

Van 26 t/m 29 mei vindt de eerste editie van Off Centre plaats in de Melkweg en Sugar Factory in Amsterdam. Het festival staat in het teken van electronische muziek maar besteed ook aandacht aan aanverwante kunstvormen zoals film, hedendaagse dans en mediakunst.

Eén van artiesten die geprogrammeerd staan tijdens dit festival is de Zweedse producer The Field, die simpele technobeats combineert met traag voortkruipende trancemelodieen. Zijn eerste release stamt uit 2005, maar op het vorig jaar verschenen Yesterday & Today bewees hij nog altijd tot de top te behoren. The Field is naast producer ook een gewilde remixer, een bewijs hiervan is bijvoorbeeld zijn remix van Thom Yorke’s ‘Cymbal Rush’. In de Sugar Factory treedt The Field op met live band!

Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor The Field op 27 mei in de Sugar Factory!

Wil jij kans maken op kaarten? Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangegeven in je Agendainfo dat je graag naar The Field wilt (en een mailtje sturen naar acties@festivalinfo.nl). Deze optie vindt je aan de rechterkant van de The Field-pagina als je met je Agendainfo ingelogd bent. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai! Je kunt tot 24 mei meedoen met deze actie, winaars krijgen per mail bericht.
volgend nieuwsbericht
gitaar_rock_news.jpg7

JOE SATRIANI EN SONNY LANDRETH OP ROCK 'N ROOTS...Op 29 oktober staat de Amsterdamse HMH weer geheel in het teken van de Rock...

favoritescar3
vorig nieuwsbericht

MY FAVORITE SCAR SUPPORT KISS IN GELREDOME Op vrijdag 18 juni staat de legendarische band Kiss in het kader van de From...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.