Armin van Buuren geeft jubileum-show in Amsterdam Arena

Armin van Buuren
Armin van Buuren geeft jubileum-show in Amsterdam Arena
Door RobZ op 10 november 2016 - 19:37 Op 13 mei 2017 staat de Amsterdam Arena in het teken van het 20-jarig jubileum van Armin Van Buuren. In zijn eigen woorden:

For 20 years I've been touring – I’ve performed on five continents, in a staggering 68 countries and I’ve done over a hundred Armin Only shows. This calls for a special celebration!

De Nederlander belooft zijn fans een 'Best of'-show. Tegen Nu.nl zegt hij: "Dat ik in de ArenA zo'n show geef heeft ook te maken met het feit dat ik de afgelopen jaren veel samenwerkingen ben aangegaan. Denk aan Kensington en Mr. Probz. Een eenmalig concert doen met zoveel mogelijk artiesten die ik ken, dat is prachtig. Ik vind het wel doodeng."

De pre-sale van The Best of Armin Only start op 24 november om 16:00 uur. De reguliere kaartverkoop start op zaterdag 2 december.

Natuurlijk kunnen wij je een waarschuwing sturen als de voorverkoop begint.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



bruno mars

BRUNO MARS 24K MAGIC WORLD TOUR KOMT LANGS AMSTERDAM...De precieze details zijn nog onbekend, maar het is zeker dat de nieuwe...

Robbie Williams

DIT WEEKEND IN DE VOORVERKOOP: O.A. ROBBIE WILLIAMS,... Het concert- en festivalnieuws volgt elkaar in razend tempo op. Omdat we ons...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.