Nieuw livestream-concert The Streamers op 29 mei met Andre Hazes als gastartiest

The Streamers news_groot
Nieuw livestream-concert The Streamers op 29 mei met Andre Hazes als gastartiest
Door RobZ op 19 mei 2021 - 10:40 Na succesvolle concerten in Carré en Paleis Noordeinde kondigt The Streamers vandaag een nieuw concert aan op zaterdag 29 mei op een nog aan te kondigen locatie. De show zal opnieuw te volgen zijn via een gratis livestream. Vanaf komende maandag, Tweede Pinksterdag, kunnen mensen kaarten bestellen via de website van the Streamers. Ook de locatie van de nieuwe show wordt dan bekend gemaakt. André Hazes voegt zich de 29e als gastartiest bij the Streamers.

André Hazes is trots om een onderdeel van de groep te zijn. “Ik denk dat niemand de afgelopen periode om The Streamers heen kon”, zegt André. “Ze hebben in een korte tijd Nederland veroverd en vele huiskamers voorzien van een goed feestje tijdens de lockdown. Nou ben ik ook wel van een feestje dus ik denk dat ik me volgende week zaterdag nauwelijks hoef aan te passen bij deze band. We gaan knallen en gezellig een biertje aan de bar drinken met mijn vrienden”.

The Streamers bestaan verder uit Guus Meeuwis, Rolf Sanchez, Kraantje Pappie, Suzan & Freek, VanVelzen, Snelle, Paul de Munnik, Typhoon, Thomas Acda, Diggy Dex, Nick & Simon, Maan, Danny Vera, Miss Montreal, Armin van Buuren en Paul de Leeuw.

Toegang tot de livestream kan alleen worden verkregen door vooraf een gratis kaart te bestellen via www.thelivestreamers.nl. Dit kan vanaf maandag 24 mei.

In onze Podiuminfo livestream agenda vind je deze en nog veel meer livestream-concerten.
Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefWerchter Parklife

NIEUWE WERCHTER PARKLIFE CONCERTEN MET O.A. TOURIST...Afgelopen week werden de eerste Werchter Parklife concerten aangekondigd. Het...

Gotu Jim

GOTU JIM IN SEPTEMBER MET GOUDEN JAMES TOUR LANGS... Gotu Jim heeft net zijn nieuwe EP 'Gouden James' gedropt. En dat zul je weten...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.