Duncan Laurence en Armin van Buuren voegen zich bij the Streamers voor concert op Paleis Noordeinde

Duncan Laurence Paard 2019 Larissa Pronk
Duncan Laurence en Armin van Buuren voegen zich bij the Streamers voor concert op...
Door RobZ op 23 april 2021 - 12:29 Armin van Buuren en Duncan Laurence sluiten zich dinsdagavond 27 april aan bij de gelegenheidsband The Streamers. Samen met Guus Meeuwis, Rolf Sanchez, Kraantje Pappie, Suzan & Freek, VanVelzen, Davina Michelle, Paul de Munnik, Typhoon, Thomas Acda, Diggy Dex, Nick & Simon, Maan, Danny Vera, Miss Montreal en Paul de Leeuw zullen ze Koningsdag 2021 feestelijk afsluiten. Geinteresseerden kunnen de optredens via een livestream volgen.

Al bijna 250.000 mensen reserveerden deze week een kaartje voor het concert, dat voor heel Nederland gratis toegankelijk is. Beide artiesten zijn niet onbekend met het Koningshuis. Na winnen van het Songfestival werd Duncan Laurence uitgenodigd voor een uitblinkerslunch op het Paleis. Armin van Buuren werd verrast met een bezoek van het Koninklijk gezin op het podium tijdens de inhuldiging in 2013.

De livestream start op dinsdagavond 27 april om 20.00 uur. Vanaf 19.00 uur gaan de virtuele Paleisdeuren open. Toegang tot de livestream kan alleen worden verkregen door vooraf een gratis kaart te bestellen via www.thelivestreamers.nl. Het aantal kaarten is onbeperkt dus iedereen die wil kan meekijken.

Deze en vele andere livestreams vind je in onze Podiuminfo livestream agenda.
The Script news

THE SCRIPT ANNULEERT TOUR, SHOWS IN ZIGGO DOME EN...Slecht nieuws voor fans van The Script . De Ierse band laat via hun...

Fink

NIEUWE TOURNEE FINK BRENGT ACHT CONCERTEN IN... Fink begon zijn carrière als dj in de underground dancewereld van Bristol...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.