Armin van Buuren schuift soloshows in Ziggo Dome door naar Pinksterweekend

Armin van Buuren
Armin van Buuren schuift soloshows in Ziggo Dome door naar Pinksterweekend
Door chloetzintzoglou op 25 maart 2022 - 14:18 Armin van Buuren heeft een nieuwe datum gevonden voor zijn vijf optredens in de Ziggo Dome. In het Pinksterweekend van 2 tot en met 5 juni zal hij voor het eerst in vijf jaar weer solo in Nederland optreden. De laatste keer dat hij een soloshow gaf was in 2017, in de Johan Cruijff ArenA. Eerder waren deze concerten al ingepland voor 2020 en 2021, maar door de corona-epedimie konden de concerten toen niet doorgaan.

Armin van Buuren bracht de afgelopen twee jaar veel nieuwe muziek uit, waaronder Feel Something met Duncan Laurence, Hold On met Davina Michelle en het toepasselijke We Can Dance Again met Reinier Zonneveld. Hij zal deze muziek en vele nieuwe muziek laten horen in de Ziggo Dome.

De laatste kaarten voor de This Is Me: Feel Again shows gaan donderdag 31 maart in de verkoop. Stel hier een reminder in om een mail te ontvangen zodra die begint. Of koop hier tickets voor het concert van Armin van Buuren. Tickets hebben een vanafprijs van 64,50 euro.



Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Miss Montreal

MISS MONTREAL TOURT LANGS ELF NEDERLANDSE ZALEN...Miss Montreal kondigt een flinke nieuwe tournee aan. Ze zal vanaf zondag 30...

Douwe Bob

DOUWE BOB KONDIGT TOURNEE AAN LANGS NEGEN KERKEN Douwe Bob gaat van 23 april tot 27 mei 2022 een negental kerken langs voor...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.