concert: Blaudzun in Podium Victorie

ZA.
20 MEI
BLAUDZUN Grote Zaal, 19:30 uur Podium Victorie, Alkmaar
2017
HOOFDPROGRAMMA Blaudzun
TOEGANG 22,50 euro
Deur: 25 euro

EXTRA INFORMATIE

De opvallende verschijning van singer-songwriter Blaudzun is niet meer weg te denken uit het muzieklandschap sinds zijn doorbraak in 2012 met Heavy Flowers. Tweeënhalf jaar na het succesvolle album Promises Of No Man's Land brengt Blaudzun zijn vijfde studioalbum Jupiter in drie delen uit. De delen worden in verschillende periodes en studio's opgenomen. Afgelopen oktober kwam Jupiter Part I uit, dat door Rolling Stone Duitsland 'een oprecht krachtig muzikaal statement' werd genoemd.

Het past bij de werkhouding van Blaudzun. Of hij nu op tournee is, aan het schrijven is of in de media verschijnt – hij is altijd hard aan het werk. Hij begon direct na de laatste show van de tour voor Jupiter Part I met het schrijven voor Jupiter Part II. "Het is erg stimulerend geweest, in het bijzonder het tempo waarin ik een album produceer. Het gaat altijd gepaard met een gevoel van risico. Daar geniet ik van," aldus Blaudzun.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Blaudzun

Foto Blaudzun te De Wereld Draait Buiten 2014 Foto Blaudzun te Blaudzun - 04/03 - TivoliVredenburg Foto Blaudzun te Blaudzun - 07/10 - Annabel Foto Blaudzun te Eurosonic Noorderslag 2012 Foto Blaudzun te Blaudzun - 04/03 - TivoliVredenburg Foto Blaudzun te Pinkpop Perspresentatie - 20/2 - Paradiso
 
Bekijk alle 190 foto's van Blaudzun

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS