ARTIEST: Kelly Clarkson

print
mail to friend
Uit: Fort Worth - Amerika

De op 24 april 1982 geboren Kelly Clarkson won in 2002 het eerste seizoen van American Idol. Ze kreeg een platencontract bij RCA Records en bracht in 2003 haar eerste cd uit genaamd Thankful. Met de single Miss Independent van datzelfde album brak ze ook internationaal door.

Het grote succes kwam echter met het uitbrengen van haar tweede album Breakaway in 2004. Met hits als Since U Been Gone, Behind These Hazel Eyes en Because Of You breekt ze dan ook internationaal defenitief door. Het album is wereldwijd meer dan 13 miljoen keer verkocht en won 2 Grammy's.

In 2007 verschijnt het derde album My December. De single Never Again wordt niet zo'n hit als haar vorige singles en de platenmaatschappij besluit al snel de volgende single uit te brengen, maar ook Sober kon qua succes niet tippen aan zijn voorgangers.

Clarkson's vierde album All I Ever Wanted komt in 2009 uit. De single My Life Would Suck Without You is een groot succes en de comeback van Clarkson is daar.

OUDE OPTREDENS

KOMENDE OPTREDENS

Wij hebben geen informatie over komende shows van Kelly Clarkson. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS

FOTO'S VAN Kelly Clarkson

Foto Kelly Clarkson te Kelly Clarkson - 6/4 - HMH Foto Kelly Clarkson te Kelly Clarkson - 6/4 - HMH Foto Kelly Clarkson te Kelly Clarkson - 6/4 - HMH Foto Kelly Clarkson te Kelly Clarkson - 6/4 - HMH Foto Kelly Clarkson te Kelly Clarkson - 6/4 - HMH
 
Bekijk alle 5 foto's van Kelly Clarksonreadmore

Kelly Clarkson NIEUWS

CD-RECENSIES

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

Avatar mariettee
mariettee
no user avatar
iinge12
no user avatar
MyleneSchäf
Avatar Chissey
Chissey

In het wil graag live zien lijstje van

Avatar threeflightsdown
threeflight
Avatar Michelle-Croque
Michelle-Cr
Avatar RunawayRainbow
RunawayRain
no user avatar
xmanonx

Live gezien door:

no user avatar
Dawndella
Avatar LadyBianca
LadyBianca
no user avatar
idaatje
no user avatar
RockSolid