Gebruikers-recensie: concert VETO in Paradiso

Schrijf ook een eigen verslag
Schrijf een verslag over jouw belevingen bij het concert VETO in Paradiso en deel deze met duizenden Podiuminfo bezoekers.
VETO,
30 Maart 2013, Paradiso Amsterdam

Jarenlang was de band VETO uit Denemarken een pareltje dat buiten eigen omgeving amper een voet aan de grond kreeg. 5 jaar geleden stond de band op Eurosonic, en dat was het enige optreden binnen de Nederlandse grens. Zaterdag 30 Maart stond de band eindelijk in Amsterdam, zou het ze lukken om Nederland te veroveren?

De vreugde is groot wanneer de mannen van Veto het podium betreden. Met hun nieuwe album ‘Point Break’ op zak is het niet verrassend dat er word geopend met een nieuw nummer. ‘Battle’ zet de toon voor de avond.

Wanneer ouder werk word gespeeld kun je duidelijk merken dat de mannen veel te lang niet op Nederlandse bodem hebben gestaan. De zaal ontploft bij ‘We Are Not Your Friends’ en ‘Spit it Out.

Het nummer ‘Turner’ zorgt voor een waar spektakel waar zanger Troels Abrahamsen een ware keyboard solo weggeeft zoals niemand anders dat kan. Na een daverend applaus reageert hij dan ook met: “Yeah, I like that one too”. De energie die hiermee vrijkomt word voortgezet met ‘Shake’ en ‘Blackout'.

Liederen als ‘Four to The Floor’ en ‘You Say Yes, I Say Yes’ laten de zaal springen tot het einde van dit optreden. Een zeer geslaagde avond voor zowel band als publiek.
Wat vind jij van deze recensie?

REAGEREN

REAGEREN?
Plaats een reactie bij deze gebruikersrecensie.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.