VERSLAG: Tonight Alive - 14/02 - Melkweg

VERSLAG: Francis Pronk  

12

Tonight Alive - 14/02 - Melkweg

Het optreden verandert van tempo wanneer er twee akoestische nummers worden gespeeld. Whakaio Taahi begeleidt Jenna op akoestische gitaar. De rest van de band heeft inmiddels het podium verlaten, om later terug te komen. Eerst ‘Complexes’ en vervolgens ‘The Other Side', dat vertelt over de eerste keer dat je verliefd wordt. Jenna vraagt het publiek om niet te filmen en om er een speciaal en intiem moment van te maken. Ze spelen namelijk een niet uitgebrachte uitvoering van laatstgenoemde nummer, met twee extra coupletten.

Ook ‘Human Interaction’, ‘Drive’, ‘How Does It Feel?’ van ‘Limitless’ komen voorbij. Deze nummers zijn reeds als single en op Spotify uitgebracht, maar helaas krijgt het publiek geen gloednieuw nummer te horen. ‘The Edge’, opgenomen voor de soundtrack van Spider-Man 2, zal helaas niet op het nieuwe album verschijnen. Vanavond wordt de menigte gelukkig wel verblijd met een live-uitvoering van deze single.

Omdat het Valentijnsdag is speelt Tonight Alive nog een couplet en refrein van Ronan Keating’s ‘When You Say Nothing At All’. De show wordt afgesloten met knaller ‘Lonely Girl’. Het was een zeer energieke show met een frontvrouw in topvorm. Op naar de grotere zalen en festivals!

12
 

JESSIE J - 16/02 - HEINEKEN MUSIC HALLVoordat Jessie J zich terug trekt om te gaan werken aan nieuw materiaal...

ANGEL HAZE - 13/2 - MELKWEG Angel Haze streek neer in Amsterdam voor een optreden in de Melkweg....