VERSLAG: Twenty One Pilots - 13/11 - TivoliVredenburg

VERSLAG: Francis Pronk  

12

Twenty One Pilots

Het publiek speelt vanavond een grote rol, zo ook in ‘Doubt’. Ditmaal is er een herhalende singalong tussen de rechter en linkerzijde van het publiek. Tijdens ‘The Run And Go’ klautert het publiek, op verzoek van Tyler, op elkaars schouders om het gezamenlijk tot een spetterend einde te brengen.

Tegen het einde van de set spelen ze de hit ‘Car Radio’. Wanneer het nummer neigt te stoppen wordt het donker in de zaal en plotseling verschijnt Tyler op het balkon tussen de mensen. Hij schreeuwt herhaaldelijk de laatste zin: “…and now I just sit in silence”. Met ‘Trees’ is het einde toch echt aangebroken. De fans hebben blijkbaar allemaal een gezamenlijk plan gemaakt, want de A4’tjes met dankwoorden verschijnen tegelijk in de lucht. Nog eenmaal gaan de bandleden het publiek in, dit keer gezamenlijk, en slaan ze op trommels, terwijl rode en witte confetti de lucht in worden geblazen.

Een avond vol fantastische stunts. Ze houden de gehele show interessant en energiek. Het maak niet uit hoe dichtbij of hoe ver weg je staat, het voelt als één groot feest in het huis van je beste vriend. De sfeer is zeer gemoedelijk.

De populariteit van de band groeit met de dag. Het is daarom niet gek dat hun concert in de 013 in februari 2016 kort na dit optreden volledig uitverkocht is.

12
 

CHVRCHES - 13/11 - MELKWEGVrijdag de 13e 2016 is de avond van het drama in de Parijse Bataclan. Maar...

WEDNESDAY 13 - 11/11 - EXTASE Het is weer de hoogste tijd dat Wednesday 13 een bezoekje brengt aan...