AIR opent op 29 april haar deuren

Door Marz667 op 15 april 2010 - 11:26 AIR is een nieuwe nachtclub in Amsterdam met een internationale allure, die op 29 april voor het eerst de deuren opent voor het publiek. AIR is gebouwd op een legendarische plek (de Amstelstraat - de voormalige locatie van de iT).

AIR zal haar bezoekers verrassen met een divers programma, goede service en een interieur om je vingers bij af te likken. Dat interieur is van de hand van Nederlands’ designtrots Marcel Wanders. Zijn beweeglijke ontwerp vol spannende verrassingen heeft een theatraal én intiem resultaat opgeleverd dat de zintuigen prikkelt. De bijzondere eigen sfeer van de verschillende ruimtes in het gebouw is meteen voelbaar in de entree en zet door van de bars tot de dansvloer.

Er zijn 3 toiletgroepen, 5 bars en 2 rookruimtes die elk hun eigen design en sfeer hebben. Als eerste club in de Benelux heeft AIR het State of The Art VOID geluidssysteem. Al het licht is van de hand van partner Philips. Elke bar is volledig geautomatiseerd, evenals het betaalsysteem.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



jager1

JÄGERLAND TOUR KOMT NAAR GRONINGENNa het grote succes van de kick-off van de Jägerland Tour van afgelopen...

DEVINTOWNSENDPROJECTnews.jpg10

DEVIN TOWNSEND (STRAPPING YOUNG LAD) NAAR DYNAMO Naast Strapping Young Lad is frontman Devin Townsend ook bezig onder zijn...

REACTIES

geen avatar
do 15 apr 2010 11:38

The-Beerbear Leuk en aardig zo'n overgenomen persbericht over een nieuwe club, maar is het niet relevant even toe te lichten over wat voor soort club we het hebben? Ofwel, wat draait er op de opening en hoe is de programmering?

 0
Avatar reijntje
do 15 apr 2010 12:45

reijntje Vroeg ik me dus net af

 0
Avatar jopkop
do 15 apr 2010 12:53

jopkop gaaf man, drie toiletblokken!

 0
Avatar TEUNNN
do 15 apr 2010 14:47

TEUNNN Wauw! DRIE!?

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.