Winnen: 3x2 kaarten Motorpsycho Patronaat Haarlem

Door OurLadyPeace op 30 oktober 2009 - 15:06 Op donderdag 5 november staat Motorpsycho in het Patronaat in Haarlem. Dit jaar bestaat de Noorse rockband twintig jaar en dat vieren ze met een vinyl-only EP die vorige zomer is opgenomen in Chicago met Steve Albini. 'Child Of The Future' is het dertiende album van Motorpsycho. De band staat bekend om zijn concerten vol verrassingen en improvisatie.

Podiuminfo mag 3x2 kaarten weggeven voor het concert van Motorpsycho in het Patronaat op 5 november!

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Motorpsycho wilt (en een mailtje sturen). Deze optie vind je aan de rechterkant van de Motorpsycho-pagina als je met je Agendainfo ingelogd bent. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar Motorpsycho zou willen) naar [email protected] onder vermelding van 'Motorpsycho' en vermeld in het mailtje je volledige naam.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



sweethead

WINNEN: 3X2 KAARTEN SWEETHEAD PARADISO AMSTERDAMOp woensdag 4 november staat Sweethead in Paradiso in Amsterdam. Nu Queens Of...

lacunacoil

EFFENAAR KRIJGT BEZOEK LACUNA COIL De symfonische metalband Lacuna Coil komt naar Nederland. De Italianen...

REACTIES

Avatar Kelvin
ma 02 nov 2009 13:44

Kelvin Ik ben hier zekers bij. Heb ze nog nooit live gezien en ben erg benieuwd hoe het live gaat klinken binnen de muurtjes van het Patronaat.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.