Winnen: 3x2 kaarten Sweethead Paradiso Amsterdam

Door OurLadyPeace op 30 oktober 2009 - 17:02 Op woensdag 4 november staat Sweethead in Paradiso in Amsterdam. Nu Queens Of The Stone Age even pauze neemt, is gitarist Troy van Leeuwen op stap met zijn nieuwe band Sweethead. Van Leeuwen leidt de band samen met zangeres Serrina Sims. De andere bandleden zijn bassist Eddie Nappi en drummer Norm Block, beide
afkomstig uit de Mark Lanegan Band. De band is vernoemd naar een nummer van David Bowie en is ook flink beïnvloed door de grote man. Verwacht naast de rock die we van Queens Of The Stone Age gewend zijn dus een flinke portie glam bij Sweethead.

Podiuminfo mag 3x2 kaarten weggeven voor het concert van Sweethead in Paradiso op 4 november!

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Sweethead wilt (en een mailtje sturen). Deze optie vind je aan de rechterkant van de Sweethead-pagina als je met je Agendainfo ingelogd bent. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar Sweethead zou willen) naar [email protected] onder vermelding van 'Sweethead' en vermeld in het mailtje je volledige naam.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



wyclefjeannews.jpg

WYCLEF JEAN AFGELASTHet onlangs aangekondigde concert van Wyclef Jean dat op 15 december zou...

Motorpsycho1

WINNEN: 3X2 KAARTEN MOTORPSYCHO PATRONAAT HAARLEM Op donderdag 5 november staat Motorpsycho in het Patronaat in Haarlem. Dit...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.