Blue Roses support Noah and the Whale

Door Marz667 op 02 september 2009 - 16:35 Het ex-liefje van Laura Marling gaat binnenkort door Nederland met zijn Noah and the Whale. Dit 15 september in Tivoli, 19 september in Rotown, 20 september in Vera en 21 september in Melkweg. Hierbij zal Blue Roses het publiek gaan opwarmen. Dit is te lezen op de MySpace van het voorprogramma.

Dit is de groep van zangeres Laura Groves. Na jaren actief geweest te zijn als solo-artiest, is ze met extra leden onlangs aan Blue Roses begonnen. Haar stem doet denken aan bijvoorbeeld Annie Haslam (Renaissance) en ook Kate Bush, een groot compliment, want er zijn genoeg Britse zangeressen waarmee je minder graag vergeleken wilt worden.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



enterkey.jpg28

EFFENAAR EN MELKWEG VOOR ENTER SHIKARINiet alleen het voorpgramma van The Prodigy in Heineken Music Hall, maar ook...

eddienews.jpg

EDDIE KOWALCZYK VERKOOPT HEINEKEN MUSIC HALL UIT Het optreden van Eddie Kowalczyk samen met het Metropole Orkest op zaterdag...

REACTIES

Avatar Paul_Banks
do 03 sep 2009 07:55

Paul_Banks Het nieuwe album vond ik eigenlijk wel goed, minder vrolijk, minder folk dan de vorige, maar niettemin goed. Hopelijk zijn ze live ook wat gegroeid zodat ze nu wel de zaal in durven kijken, want dit is toch best een leuk bandje, waar de meeste festivals toch overheen gekeken hebben het afgelopen jaar.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.