Winnen 3x2 kaarten Buckcherry

Door J_anna op 28 mei 2009 - 22:22 De band Buckcherry ontstaat in 1995, nadat zanger Joshua Todd en gitarist Keith Nelson aan elkaar voorgesteld worden door hun gezamenlijke tatoeëerder. In 1999 brengen ze hun ‘self-titled’ debuutalbum uit, waar ze meteen een gouden plaat mee in de wacht slepen. Na het album ‘Time Bomb’ in 2002 is het een tijdje stil rond Buckcherry, totdat Todd en Nelson in 2006 het album ‘15’ uitbrengen. Met deze plaat knallen ze keihard de music charts in en ze scoren megahits met ‘Crazy Bitch’ en ‘Sorry’. In de categorie Best Hard Rock Performance worden ze met het nummer ‘Crazy Bitch’ zelfs genomineerd voor een grammy. Nog steeds ‘high’ van dit succes duiken de bandleden de studio weer in waarna in 2008 het laatste album “Black Butterfly” verschijnt.

Podiuminfo mag 3x2 kaarten weggeven voor Buckcherry op donderdag 11 juni in de Watt in Rotterdam.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Buckcherry wilt (en een mailtje sturen). Deze optie vind je aan de rechterkant van de Buckcherry-pagina als je met je Agendainfo ingelogd bent.

Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar Buckcherry zou willen) naar [email protected] onder vermelding van 'Buckcherry' en vermeld in het mailtje je volledige naam. Je kunt meedoen tot 9 juni winnaars krijgen per email bericht.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



elvisnews.jpg2

ELVIS IN CONCERT DOET AHOY AAN Elvis Presley is al een tijdje niet meer onder ons, maar zijn show leeft...

Podiuminfo / Festivalinfo Live Reviews10

ED KOWALCZYK NAAR OOSTERPOORT EN MELKWEG De kleine zaal van de Oosterpoort blijft gevuld worden met grote namen. De...

REACTIES

Avatar Kydroh
vr 29 mei 2009 10:08

Kydroh Maar ff meegedaan want het zijn immers wel 2 goede bands uit de States.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.