Winnen: 3x2 kaarten Rockstar Taste Of Chaos

Door RobZ op 10 november 2010 - 19:32 Op donderdag 2 december 2010 spelen Disturbed, Papa Roach, Buckcherry en Halestorm in de Heineken Music Hall te Amsterdam. Vier gevestigde namen, die de krachten bundelen onder de noemer Rockstar Taste Of Chaos. De tournee is alweer aan de zesde editie toe en het belooft nu al de sterkste tot nog toe te worden.

Deze herfst verovert de The Rockstar Energy Drink Taste Of Chaos opnieuw Europa en wij mogen 3x2 kaarten weggeven voor Amsterdam!

Zet je creatieve brein aan het werk en laat ons zijn door middel van tekst/beeld/video weten hoe Disturbed jouw Taste of Chaos eruit ziet. De inzenders met de leukste en origineelste bijdrage mogen uiteindelijk naar de Heineken Music Hall met een vriend(in).

Je filmpje(s) kun je zelf op onze website zetten (als deze op Youtube staat) via dit gedeelte, een foto/illustratie via dit gedeelte en een stuk tekst kan via dit gedeelte op onze Rockstar Taste Of Chaos Winactiepagina (wel eerst even met je Agendainfo inloggen).

Hier vind je een overzicht van alle inzendingen tot nu toe en wellicht wat inspiratie voor jouw eigen tekst/beeld/video.

Een deskundige jury van Festivalinfo kiest de drie beste of meest originele inzendingen. De winnaars worden per e-mail benaderd. De jury staat overigens open voor suggesties die door middel van ratings en commentaar op de inzendingen gegeven kunnen worden.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



stranglers1

THE STRANGLERS BRENGEN GROOTSTE HITS NAAR DE KADE EN...De Britse band The Stranglers draait al een lange tijd mee. Met hun...

Metropolis Festival

TWEEDE EDITIE METROPOLIS IN TOWN MET THE VAN JETS Na een succesvolle eerste editie van Metropolis In Town komt er een vervolg....

REACTIES

Avatar Hatecruw/Deathtroll
di 16 nov 2010 22:29

Hatecruw/Dea.. Wanneer worden de winnaars bekent gemaakt??

gr

 0
Avatar riotjenny
wo 24 nov 2010 00:11

riotjenny Warom votet iederen zo slecht??? Niet zo negatief zijn...

 0
Avatar tobyhazenberg
wo 01 dec 2010 18:24

tobyhazenberg ... wie heeft er nu gewonnen?

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.