Tweede concert voor Ed Sheeran in Antwerpen

review: Sziget 2019 - woensdag Ed Sheeran
Tweede concert voor Ed Sheeran in Antwerpen
Door RobZ op 10 juli 2024 - 10:26 Vanochtend ging het exclusieve BeNeLux concert van Ed Sheeran in de verkoop. Vorige week werd bekend dat de Engelse singer/songwriter op vrijdag 8 augustus een concert gaat geven in Middenvijverpark op Linkeroever te Antwerpen. De kaarten gingen zo snel over de digitale toonbank dat er besloten is om ook op donderdag 7 augustus een concert te organiseren.

Ook op die dag zal hij met het imposante ronde (en draaiende!) podium, indrukwekkende LED-schermen en 360°-ervaring het publiek op Middenvijver overstag krijgen. Het wordt een setlist vol met zijn grootste hits zoals ‘Shape Of You’, ‘Shivers’, ‘Perfect’, ‘Thinking Out Loud’, ‘The A Team’, ‘Lego House’, maar ook nieuwe nummers van zijn laatste album ‘-’ (Substract’).

Tickets kosten 113 euro en zijn per direct in de verkoop. Hier koop je tickets voor Ed Sheeran op 7 augustus 2025 in het Middenvijverpark.
Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Ed Sheeran in Middenvijver Linkeroever
Tickets Ed Sheeran
do 07 aug
Middenvijver Linkeroever, Antwerpen
€ 113,00
The Libertines

THE LIBERTINES IN FEBRUARI TERUG NAAR NEDERLAND EN...De 'enfants terribles' van de Britse rock scene, The Libertines , komen in...

AFAS Live

ZO! GOSPEL CHOIR VIERT 15-JARIG BESTAAN IN AFAS LIVE Op zondag 16 februari viert ZO! Gospel Choir haar 15-jarig bestaan in AFAS...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.