Nieuwe stadiontournee Ed Sheeran met concerten in Johan Cruijff Arena en Koning Boudewijn Stadion

review: Ed Sheeran - 03/04 - Ziggodome
Nieuwe stadiontournee Ed Sheeran met concerten in Johan Cruijff Arena en Koning...
Door RobZ op 17 september 2021 - 11:16 Uitstekend nieuws voor de vele fans van Ed Sheeran. De Britse singer/songwriter kondigt vandaag een nieuwe stadiontournee aan.

Met deze ‘+ - = ÷ x Tour’ (uit te spreken als Mathematics Tour) keert Ed voor het eerst sinds zijn recordbrekende ‘Divide Tour’, die plaatsvond tussen 2017 en 2019, terug naar de Europese stadions. Deze tour ging de boeken in als meest winstgevende en meest bezochte tournee ooit. Ed Sheeran deed met deze tournee tweemaal de Amsterdam Arena aan en speelde ook nog op het festivalpark Werchter.

Met zijn ‘+ - = ÷ x Tour’ komt Ed Sheeran weer twee concerten in de Amsterdam Arena geven. Inmiddels heet dit stadion natuurlijk de Johan Cruijff Arena. Ook in het Koning Boudewijn Stadion in Brussel geeft Ed Sheeran een concert. Hij speelt tijdens de aangekondigde concerten volgend jaar voor het eerst liedjes van zijn nieuwe, nog uit te komen album ‘=’ live. Tijdens deze shows staat het podium in het midden van de zaal, omringd door het publiek. Het langverwachte nieuwe album van Ed Sheeran '=' wordt op 29 oktober uitgebracht.

Ed Sheeran speelt op donderdag 14 en vrijdag 15 juli in de Johan Cruijff Arena. Een week later, op vrijdag 22 juli, is het Koning Boudewijn Stadion in Brussel aan de beurt. Tickets voor deze drie concerten gaan zaterdag 25 september om 11:00 uur in de verkoop. Via de volgende links koop je tickets:

Ed Sheeran - 14 juli - Johan Cruijff Arena
Ed Sheeran - 15 juli - Johan Cruijff Arena
Ed Sheeran - 22 juli - Koning Boudewijn Stadion

Ed Sheeran doet net als op de vorige tournee zijn best om onofficiële doorverkoop van tickets te voorkomen. Daarom worden er uitsluitend mobiele tickets verkocht. Deze kunnen alleen via het Ticketmaster doorverkoopplatform van eigenaar wisselen tegen de originele ticketprijs.

Wil je een email ontvangen als de kaartverkoop begint? Stel dan een ticketreminder in. Via de volgende links krijg je dan een herinnering op het moment dat jij dat wilt. 14 juli Johan Cruijff Arena, 15 juli Johan Cruijff Arena en 22 juli Koning Boudewijn Stadion.

BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Ed Sheeran in Johan Cruijff ArenA
Tickets Ed Sheeran
KIES TICKET
do 14 jul
Ed Sheeran: +-=÷x Tour
Johan Cruijff ArenA, Amsterdam-Zuidoost
€ 50,40 - 88,48
vr 15 jul
Ed Sheeran: +-=÷x Tour
Johan Cruijff ArenA, Amsterdam-Zuidoost
€ 50,40 - 88,48
vr 22 jul
Ed Sheeran
Koning Boudewijnstadion, Brussel
TivoliVredenburg

MARC REBILLET IN MAART LANGS UTRECHT EN BRUSSELIn 2022 trekt Internetfenomeen Marc Rebillet erop uit door Europa en ook...

moonspell

ULTIMA RATIO FEST NAAR TIVOLIVREDENBURG EN TRIX MET... Volgend jaar komt Ultima Ratio Fest naar Utrecht en Antwerpen. De...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.