Extra 'In the Round' concert van Danny Vera in Klokgebouw Eindhoven

review: Danny Vera - 19/12 - 013 Danny Vera
Extra 'In the Round' concert van Danny Vera in Klokgebouw Eindhoven
Door RobZ op 09 juli 2024 - 18:19 Omdat het Danny Vera’s Beggin’ For More Trouble concert op 30 november in het Klokgebouw in Eindhoven snel uitverkocht was, kondigt de Zeeuwse singer-songwriter een extra concert aan op 29 november 2024.

Vorig jaar stond Danny Vera met zijn in the round shows in verschillende uitverkochte zalen door het land. Dit jaar zet hij het concept door in Eindhoven. Het worden speciale optredens, waarbij de zanger in het midden van de zaal staat met het publiek om zich heen. Dit is voor zowel Danny als de fan een bijzondere ervaring.

Danny Vera is een van de hardst werkende mensen in de Nederlandse popmuziek. Optreden is voor hem een van de meest essentiële onderdelen van artiest zijn. Naast de grote optredens in onder andere Ziggo Dome geeft hij ook veel kleinere concerten. Met zijn Beggin’ For More Trouble-shows in het Klokgebouw in Eindhoven keert hij terug naar de intimiteit, door midden tussen het publiek van mens tot mens zijn muziek te spelen.

De kaartverkoop voor de tweede concert van Danny Vera in het Klokgebouw start aanstaande donderdag 11 juli 2024 om 10:00. Hier koop je tickets voor Danny Vera op 29 november in Eindhoven. De ticketprijs ligt op 55 euro per stuk. Wil je een email ontvangen als de voorverkoop begint? Stel dan hier een ticketreminder in.
Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Danny Vera in Klokgebouw
Tickets Danny Vera
vr 29 nov
Klokgebouw, Eindhoven
€ 55,00
Ed Sheeran

TWEEDE CONCERT VOOR ED SHEERAN IN ANTWERPENVanochtend ging het exclusieve BeNeLux concert van Ed Sheeran in de verkoop....

AFAS Live

ZO! GOSPEL CHOIR VIERT 15-JARIG BESTAAN IN AFAS LIVE Op zondag 16 februari viert ZO! Gospel Choir haar 15-jarig bestaan in AFAS...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.