Dropkick Murphys begin volgend jaar ook naar België

Dropkick Murphys
Dropkick Murphys begin volgend jaar ook naar België
Door RobZ op 08 juli 2024 - 12:21 Vorige week werd bekend dat Dropkick Murphys op woensdag 29 januari een concert geeft in de Ziggo Dome van Amsterdam. Afgelopen weekend speelde de punkband uit Boston op Rock Werchter. Daar verscheen het al even op de schermen: met hun tournee doet Dropkick Murphys ook België aan. Ze geven op zaterdag 1 februari een concert in de Lotto Arena te Brusse.

Dropkick Murphys werd opgericht in 1996. In hun begindagen waren ze misschien een beetje de rock 'n' roll underdogs van Boston, maar ondertussen zijn ze uitgegroeid tot levende legendes. Dropkick Murphys combineren op een perfecte manier Ierse folk en zwaardere punkmuziek. Met meer dan een half miljard streams wereldwijd en uitverkochte zalen in alle continenten, blijft de band uit Boston tot op vandaag scoren. Met hun twaalfde studioalbum 'Okemah Rising', dat vorig jaar uitkwam, denken ze nog lang niet aan stoppen.

Tickets voor het concert van Dropkick Murphys op 1 februari gaan vrijdag 12 juli om 10:00 uur in de verkoop. Om aanwezig te zijn moet je rekenen op een ticketprijs van tussen de 56 en 59 euro. Hier koop je tickets voor Dropkick Murphys in de Lotto Arena. Wil je een email ontvangen als de voorverkoop begint? Stel dan hier een reminder in.
Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Dropkick Murphys in Lotto Arena
Tickets Dropkick Murphys
za 01 feb
Lotto Arena, Antwerpen
€ 56,71 - 58,94
AFAS Live

ZO! GOSPEL CHOIR VIERT 15-JARIG BESTAAN IN AFAS LIVEOp zondag 16 februari viert ZO! Gospel Choir haar 15-jarig bestaan in AFAS...

Physical Graffiti1

PHYSICAL GRAFFITI VOLGEND JAAR WEER UITGEBREID OP... Physical Graffiti is het ultieme eerbetoon aan ’s werelds grootste...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.