Dropkick Murphys terug naar Nederland voor concert in Ziggo Dome

Dropkick Murphys
Dropkick Murphys terug naar Nederland voor concert in Ziggo Dome
Door noasgallery op 01 juli 2024 - 10:43 Afgelopen vrijdag stond Dropkick Murphys nog op Nederlandse bodem tijdens Jera On Air en kondigden ze het zelf al aan:See you next year! De Amerikaanse folkpunkband komt op woensdag 29 januari 2025 terug naar de Ziggo Dome voor hun wintertournee.

Dropkick Murphys blijft trots Boston’s rock ‘n’ roll underdogs die toch kampioen zijn geworden. In het combineren van Ierse folkmuziek, hardcore en punk zijn de Dropkick Murphys nog altijd heer en meester. Geïnspireerd door bands als Stiff Little Fingers, The Pogues, AC/DC, The Clash, The Misfits en Motörhead en compleet met gitaren, mandolines en doedelzakken, creëerde de band een uniek eigen geluid.

Ticketverkoop voor het nieuwe concert van Dropkick Murphys in de Ziggo Dome start op vrijdag 5 juli om 10:00 uur. Ticketprijzen zijn er vanaf €48,16 euro.

Klik hier om tickets te bemachtigen voor Dropkick Murphys in de Ziggo Dome op 29 januari.

Wil je de verkoop niet missen? Stel hier een reminder in!
Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Dropkick Murphys in Ziggo Dome
Tickets Dropkick Murphys
wo 29 jan
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 34,72 - 68,32
TivoliVredenburg

JPEGMAFIA MET ZIJN 'LAY DOWN MY LIFE TOUR' LANGS...De Amerikaanse rapper en producer Barrington DeVaughn Hendricks, beter bekend...

013tilburgklein1

KPOP STER B.I KOMT VOOR EEN EXCLUSIEVE SHOW NAAR 013 De Zuid-Koreaanse zanger en rapper B.I komt voor een exclusieve soloshow...

REACTIES

geen avatar
wo 03 jul 2024 10:54

Diebythesword Ze/hij heeft projectie schermen, volledige band etc. Voor een paar vrachtwagens aan spullen. Maar (iets) toch minder dan 50 euro en geen "touren is zo duur geworden" gelul.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.