Slipknot aangekondigd als headliner voor Rock am Ring en Rock im Park 2025

slipknotgraspop
Slipknot aangekondigd als headliner voor Rock am Ring en Rock im Park 2025
Door MartinaFagel op 10 juni 2024 - 11:23 Slipknot is volgend jaar headliner op Rock am Ring en Rock im Park. Bede festivals vinden plaats van 6 tot 8 juni 2025. Afgelopen weekend vonden Rock am Ring en Rock in Park plaats in Duitsland.

Wanneer en op welke dag(en) Slipknot volgend jaar op deze twee grote rock festivals is nog niet bekend. Slipknot is een Amerikaanse nu-metalband uit Des Moines, Iowa die in 1995 werd opgericht door bassist Paul Gray, percussionist Shawn Crahan en zanger Anders Colsefni. Slipknot is een graag geziene gast op de grote Europese (metal)festivals. Vorig jaar stond de band nog op Graspop Metal Meeting en Hellfest.

Rock am Ring 2025
Rock am Ring is een jaarlijks terugkerend muziekfestival op de Nürburgring nabij Adenau in de Eifel (Duitsland). Het festival trekt jaarlijks tienduizenden bezoekers voor tientallen optredens. Rock am Ring duurt drie dagen en om het festivalterrein heen liggen meerdere campings. De ticketverkoop is vandaan 10 juni om 16:00 van start! Een weekend festivalticket kost €269. Rock am Ring vindt dus van 6 t/m 8 juni 2025 weer plaats.

Rock im Park 2025
Rock im Park Is een jaarlijks terugkerend muziekfestival in Neurenberg (Duitsland). Het is een parallelfestival met Rock am Ring: de meeste gecontracteerde bands voor Rock im Park, treden in hetzelfde weekend ook op Rock am Ring op. De voorverkoop voor de edities van Rock am Ring en Rock im Park 2025 begint vandaag 10 juni om 16:00 begonnen. Weekendtickets beginnen bij € 179 ($ 193).

Bestel via onderstaande links jouw ticket voor beide of een van deze festivals.

Rock Am Ring 2025
Rock Im Park 2025


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefMolchat Doma

NIEUWE TOURNEE MOLCHAT DOMA LANGS NEDERLAND EN BELGIË Molchat Doma kondigt een tour aan en daarbij gaat hij op 26 oktober langs...

XG

JAPANSE HIPHOP/R&B-GIRL GROUP XG KOMT NAAR BRUSSEL... De zevenkoppige HIPHOP/R&B-geïnspireerde girl group XG is begonnen aan...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.