Slipknot naar Ziggo Dome in het kader van nieuw album 'The End, So Far'

Slipknot
Slipknot naar Ziggo Dome in het kader van nieuw album 'The End, So Far'
Door RobZ op 03 november 2022 - 10:07 Vorige maand bracht Slipknot zijn zevende album ‘The End, So Far’ uit. Dit is de opvolger van de plaat ‘We Are Not Your Kind’, die in 2019 het licht zag. Afgelopen zomer reisde de band door Europa en vond in onder andere Zweden en Duitsland eigen festival ‘Knotfest’ plaats. Metal grootheden als Arch Enemy, Bring Me The Horizon, Nightwish en Cradle of Filth namen plaats op het podium. Tijdens de nieuwe tour in 2023 is ook Nederland aan de beurt voor een nieuwe show.

Op dinsdag 13 juni 2023 staat Slipknot in de Ziggo Dome te Amterdam. In 2020 gaf de band hier ook al een uitverkocht concert. Tickets voor het concert van Slipknot gaan woensdag 9 november om 10:00 uur in de verkoop. Tickets hebben een vanaf-prijs meegekregen van 78,40 euro.

Hier koop je tickets voor het concert van Slipknot in de Ziggo Dome op 13 juni.

Wil je een email ontvangen als de voorverkoop begint? Stel dan hier een ticketreminder in.

Slipknot is een Amerikaanse nu-metal band uit Des Moines, Iowa die in 1995 is opgericht door bassist Paul Gray, percussionist Shawn Crahan en (voormalig) zanger Anders Colsefni. Ze onderscheiden zich door wat moeilijkere structuren, horrorelementen, wat minder rap en wat meer gegrunt en maskers die ze dragen tijdens hun optredens. Het precieze genre van de band kan het best beschreven worden onder de noemer Alternatieve metal.

In het kader van de 'The End, So Far World Tour' geeft Slipknot op zaterdag 17 juni ook een optreden op Graspop Metal Meeting.




Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



dEUS

DEUS MET 'HOW TO REPLACE IT' TOUR LANGS ZES...Goed nieuws voor liefhebbers van de Belgische artrockband dEUS . Tom Barman...

Hedon

POPPODIUM HEDON VIERT VIJFTIG JARIG JUBILEUM Hedon werd in 1973 opgericht en bestaat in 2023 dus vijftig jaar. Het...

REACTIES

Avatar romy74
do 03 nov 2022 12:00

romy74 Present :)

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.