Slipknot kondigt Europese tour aan in 2020, Amsterdam komt ook aan de beurt

Slipknot
Slipknot kondigt Europese tour aan in 2020, Amsterdam komt ook aan de beurt
Door Cartman91 op 19 juli 2019 - 11:25 Goed nieuws voor fans van Slipknot, de Amerikaanse metalband komt in 2020 met een Europese tour voor het eerst in 5 jaar weer naar Nederland toe! Zojuist werd de tour via de social media kanalen van de band bekend gemaakt, zie hieronder.

De exacte locatie en datum worden in een later stadium bekend gemaakt, wel is te zien dat de show in Amsterdam plaats gaat vinden.

In 2015 stond de band voor het laatst met een concert in Nederland, toen nog in de Heineken Music Hall te Amsterdam. In dat zelfde jaar stonden ze ook nog op Fortarock. Vorige maand stond de band wel nog op Graspop in België.

Op 9 augustus brengt Slipknot het nieuwe album We are not your kind uit, waarvan de eerste single, Unsainted, eerder al uitgebracht is.
Nieuwe Nor

EXCLUSIEVE SHOW IN NIEUWE NOR VOOR DOG EAT DOGDe Amerikaanse band Dog Eat Dog werd in de jaren '90 bekend met hits als...

festivalinfonieuwlogo

DIT WEEKEND IN DE VOORVERKOOP: O.A. DI-RECT, HATARI... Omdat we ons kunnen voorstellen dat je wel eens wat mist, maken wij wekelijks...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.