Groot Pride-event 'Club Love Affair' met o.a. Jessie Ware in Afas Live

Jessie Ware
Groot Pride-event 'Club Love Affair' met o.a. Jessie Ware in Afas Live
Door noasgallery op 04 april 2024 - 13:45 Op zaterdag 3 augustus zal de AFAS Live transformeren tot de grootste queer club gedurende Pride Amsterdam, met de eerste editie van Club Love Affair. Deze gelegenheid brengt een opmerkelijke internationale line-up naar de hoofdstad, op de dag van de wereldberoemde Botenparade.

Club Love Affair belooft een feest vol liefde, vreugde en hoop te worden, direct na de Botenparade. De line-up bestaat uit nationale en internationale artiesten die de LHBTQ+ gemeenschap vertegenwoordigen, samen met bondgenoten die zich inzetten voor LHBTQ+ rechten. Denk aan optredens van Jessie Ware, Jake Shears (Scissor Sisters), CeCe Peniston en Todrick Hall. De avond wordt gehost door de bekende RuPaul Drag Race sterren Envy Peru & Bob the Drag Queen, die recent nog met Madonna hebben getourd.

Het programma begint met unieke optredens en eindigt in een bruisende nachtclub. Club Love Affair is niet zomaar een feest; het staat voor inclusiviteit, diversiteit en zelfexpressie, en viert alle vormen van liefde binnen de LHBTQ+ gemeenschap. De Club Love Affaire streeft naar een veilige omgeving waar iedereen zichzelf kan zijn. Het event wordt georganiseerd door Mojo Concerts en Peter van Vught aka DJ Darling Peter (oprichter van o.a. Milkshake Festival, Club NYX en Sweetie Darling).

De kaartverkoop gaat van start op vrijdag 5 april om 14:00. De ticketprijs is vanaf €59 euro. Klik hier om tickets te bemachtigen voor Club Love Affair.

Wil je de verkoop niet missen? Stel dan hier een reminder in!


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bestel tickets Club Love Affair in AFAS Live
Tickets Club Love Affair
za 03 aug
AFAS Live, Amsterdam
€ 66,08 - 88,48
Glass Animals 1

GLASS ANIMALS BRENGT 'TOUR OF EARTH' NAAR VORST... Glass Animals heeft bekend gemaakt opnieuw te gaan touren, daarbij komen ze...

abel

ABEL KOMT IN HET NAJAAR MET EEN COMEBACK TOUR LANGS... Na een pauze van 13 jaar keert Abel terug met nieuwe muziek. Om dit te...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.