Bob the Drag Queen

Amerika

Bob the Drag Queen, wiens echte naam Christopher Delmar Caldwell is, is een non-binaire Amerikaanse drag queen, komiek, acteur, activist, muzikant en persoonlijkheid op reality-tv. Geboren op 22 juni 1986 in Columbus, Georgia, breekt hij door in de entertainmentindustrie wanneer hij het achtste seizoen van "RuPaul's Drag Race" wint.

Na zijn overwinning op "Drag Race" in 2016, bouwt Bob een verdere carriere op. Hij heeft verschillende rollen in tv-shows en films op zijn naam staan, waaronder "High Maintenance," "Tales of the City" en "A Black Lady Sketch Show." In 2020 begint hij met het co-hosten van de HBO-show "We're Here," waarin hij samen met andere drag queens door de Verenigde Staten reist om kleine gemeenschappen te betrekken bij eenmalige dragshows.

Bob is ook actief in de muziekindustrie en werkt samen met andere drag queens op singles en albums. Daarnaast heeft hij een populaire podcast genaamd "Sibling Rivalry," die hij samen met zijn dragzus Monet X Change host. Bob is een toegewijde LGBT-activist en is openlijk polyamoreus, panseksueel en non-binair. In 2023 is Bob de openingsact van Madonna tijdens haar tour.

OUDE OPTREDENS VAN Bob the Drag Queen

  • 02 dec `23
  • 01 dec `23
  • 22 okt `23
  • 21 okt `23

KOMENDE OPTREDENS VAN Bob the Drag Queen

  • 03 aug `24

OUDE OPTREDENS VAN Bob the Drag Queen

Bob the Drag Queen NIEUWS