event: Club Love Affair in AFAS Live op ZATERDAG 03 AUGUSTUS 2024

  • Jessie Ware
    Rock Werchter 2013 - dag 1
    © Paul Barendregt
  • Jessie Ware
    Rock Werchter 2013 - dag 1
    © Paul Barendregt
ZA.
03 AUG
CLUB LOVE AFFAIR Beat Box, 20:30 uur AFAS Live, Amsterdam
2024
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Club Love Affair in AFAS Live
Tickets Club Love Affair:
Weet waar je koopt!
za 03 aug
AFAS Live, Amsterdam
€ 66,08 - 88,48

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Het is tijd voor een love affair, een club die vreugde, liefde en hoop geeft. Het feest start na de botenparade. De eerste editie kent een spectaculaire line-up van nationale en internationale artiesten die deel uitmaken van de LHBTQ+ gemeenschap, of “ally’s” in de strijd voor LHBTQ+ rechten. Met optredens van onder andere Jessie Ware, Jake Shears (Scissor Sisters), CeCe Peniston en Todrick Hall. De clubnacht wordt gehost door de RuPaul Drag Race sterren Envy Peru & Bob the Drag Queen (bekend van de recente tour van Madonna).

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in AFAS Live in Amsterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van AFAS Live in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Club Love Affair in AFAS Live plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Jessie Ware, Todrick Hall

Foto Jessie Ware te Jessie Ware - 04/07 - Openlucht Theater Amsterdamse Bos Foto Jessie Ware te Jessie Ware - 04/07 - Openlucht Theater Amsterdamse Bos Foto Jessie Ware te London Calling #2 2012 Foto Jessie Ware te London Calling #2 2012 Foto Jessie Ware te London Calling #2 2012 Foto Jessie Ware te Jessie Ware - 04/07 - Openlucht Theater Amsterdamse Bos
 
Bekijk alle 26 foto's van Jessie Ware

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws