Nieuwe tournee Twenty One Pilots volgend jaar langs de Ziggo Dome

Twenty One Pilots
Nieuwe tournee Twenty One Pilots volgend jaar langs de Ziggo Dome
Door MartinaFagel op 28 maart 2024 - 10:39 Twenty One Pilots heeft 'The Clancy World Tour' aangekondigd, die in het teken staat van het nieuwe album "Clancy". Het duo uit Columbus, Ohio, heeft tientallen multi-platinum certificeringen behaald en heeft zelfs een plek veroverd in het Guinness Book of World Records. Ze zijn naar zeldzame hoogten gestegen als "een van de artiesten die meerdere RIAA Diamond certificeringen hebben behaald", met de diamanten status voor de singles "Stressed Out" en "Heathens". Het met platina bekroonde album "Trench" uit 2018 bouwde voort op het concept dat werd uiteengezet in "Blurryface" en leverde de multi-platina en platina singles "Chlorine", "My Blood" en de GRAMMY Award-genomineerde "Jumpsuit" op.

Twenty One Pilots viert de release van het nieuwe album "Clancy" met The Clancy World Tour, hun grootste headline tour ooit. De door Live Nation geproduceerde tour begint op 15 augustus 2024 in Denver en reist naar verschillende landen in Noord-Amerika, Nieuw-Zeeland, Australië en Europa. Op woensdag 30 april 2025 komen Twenty One Pilots ook langs in Nederland. Ze geven een concert in de Ziggo Dome, Amsterdam. In 2022 was Twenty One Pilots voor het laatst in de BeNeLux te zien. Toen gaven ze een concert op Pinkpop en Rock Werchter.

Tickets voor het concert van Twenty One Pilots op 30 april 2025 in de Ziggo Dome, Amsterdam, gaan vrijdag 5 april 2024 om 10:00 uur in de verkoop. De ticketprijs begint vanaf €49,28 inclusief servicekosten per stuk. Wil jij er ook bij zijn?

Bestel via deze link jouw ticket voor Twenty One Pilots op 30 april 2025 in de Ziggo Dome Amsterdam
Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Twenty One Pilots in Ziggo Dome
Tickets Twenty One Pilots
wo 30 apr
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 49,28 - 242,07
BBC Planet Earth Beeldmateriaal te gebruiken o.v.v. © BBC 1996. PHOTOGRAPHY ©  BBC 2016

PLANET EARTH III LIVE IN CONCERT KOMT NAAR DE ZIGGO...In navolging van de veelgeprezen Blue Planet II en Planet Earth II Live in...

frank turner

FRANK TURNER AND THE SLEEPING SOULS DIT NAJAAR OP... De geliefde Britse punk-troubadour, Frank Turner , gaat dit najaar samen met...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.