The Waterboys en Birdy naar 'Zuiderpark Live'

birdy
The Waterboys en Birdy naar 'Zuiderpark Live'
Door MartinaFagel op 19 februari 2024 - 11:50 Zuiderpark Live voegt twee internationale namen toe aan de line-up. Op zaterdag 18 mei zal de band The Waterboys het podium betreden om het Zuiderpark Live seizoen af te trappen. De singer-songwriter Birdy, zal haar opwachting maken op donderdag 11 juli.

Het Zuiderparktheater is een openluchttheater in een groene oase van het Zuiderpark. Het theater bevindt zich in het grootste stadsdeel van Den Haag: Escamp. In de zomer is er in het kader van Zuiderpark Live in het theater van alles te doen.

Met een reputatie die zich uitstrekt over decennia, beloven The Waterboys een gedenkwaardige opening van het Zuiderpark Live seizoen te worden. Zoals ze in 2022 al hebben laten zien tijdens hun uitverkochte optreden in het Zuiderparktheater. Birdy, bekend om haar buitengewone vocale talent en emotioneel geladen nummers, zal op haar beurt het publiek betoveren met een memorabel optreden. Veder staan er dit jaar in het Zuiderpark Theater o.a. de Edwin Everts Band, S10, Diggy Dex, Floor Jansen en nog veel meer.

De ticketverkoop start vrijdag 23 februari om 10.00 uur via de volgende links. Tickets voor The Waterboys op 18 mei kosten 49,50 euro. Voor het concert van Birdy in het Zuiderparktheater ben je 40 euro kwijt. Via de volgende links koop je tickets:

18-05-2024 - The Waterboys - Zuiderparktheater, Den Haag (tickets)
11-07-2024 - Birdy - Zuiderparktheater, Den Haag (tickets)


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Zuiderpark Live: The Waterboys in Zuiderparktheater
Bestel gelijk je ticket
KIES TICKET
za 18 mei
Zuiderpark Live: The Waterboys
Zuiderparktheater, Den Haag
do 11 jul
Zuiderpark Live: Birdy
Zuiderparktheater, Den Haag
Josylvio

JOSYLVIO IN MEI VOOR GROOTSTE EIGEN SHOW TOT NU TOE... Josylvio zit al bijna 10 jaar in het vak en omdat te vieren geeft hij op 10...

Bryan Adams

BRYAN ADAMS DIT NAJAAR TERUG IN DE BENELUX Dit najaar komt Bryan Adams weer terug naar Europa voor shows in Rotterdam,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.