concert: Birdy in Zuiderparktheater op DONDERDAG 11 JULI 2024

  • Birdy
    Birdy - 14/02 - Paradiso
    © Marcel Poelstra
  • Birdy
    Rock Werchter 2014 - dag 4
    © Paul Barendregt
DO.
11 JUL
BIRDY 20:00 uur Zuiderparktheater, Den Haag
2024
Hoofdprogramma Birdy
Voorprogramma BLUAI
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Birdy in Zuiderparktheater
Tickets Birdy:
Weet waar je koopt!
do 11 jul
Zuiderparktheater, Den Haag

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

We kenden Birdy als het ingetogen meisje dat al snel met haar eerste single een sterrenstatus bereikte. 'Skinny Love' werd door bijna elk Nederlands radiostation veelvuldig gedraaid. Van hetzelfde album, 'Birdy' uit 2011, kwam ook de single 'People Help The People' waarvan de opbrengst dat jaar naar 3FM's Serious Request ging. Met meer dan 11 miljoen maandelijkse luisteraars is de nu volwassen Birdy vandaag de dag nog steeds succesvol.

Haar meest recente album 'Portraits’ markeert een nieuwe richting met een zelfverzekerde sprong in het onbekende. Het album heeft wereldwijd 21 miljoen streams verzameld en behaalde een top 20 positie in de UK-hitlijsten. Haar tijdloze schrijfstijl is nu doordrenkt met een frisse, uitbundige golf van energie. Haar nieuwe werk gaat over de kwellingen van een ware artiest die haar best doet het licht te vinden.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Zuiderparktheater in Den Haag. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Zuiderparktheater in Den Haag? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Birdy in Zuiderparktheater plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Birdy, BLUAI

Foto Birdy te Birdy - 22/04 - Paradiso Foto Birdy te MS Dockville Festival 2014 Foto Birdy te Birdy - 14/02 - Paradiso Foto Birdy te Birdy - 5/11 - Melkweg Foto Birdy te Rock Werchter 2014 - dag 4 Foto Birdy te Birdy - 14/02 - Paradiso
 
Bekijk alle 40 foto's van Birdy
Bekijk alle 2 foto's van BLUAI

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe willen