Josylvio in mei voor grootste eigen show tot nu toe naar Afas Live

Josylvio
Josylvio in mei voor grootste eigen show tot nu toe naar Afas Live
Door MartinaFagel op 19 februari 2024 - 15:14 Josylvio zit al bijna 10 jaar in het vak en omdat te vieren geeft hij op 10 mei 2024 een concert in de AFAS LIVE, Amsterdam.

Joost Theo Sylvio Youssef Abdel Galil Dowib, ofwel: Josylvio. Hij groeide op als een brutale jongen in ‘t Gooi, maar is uitgegroeid tot een man met een visie als één van Nederlands’ grootste artiesten en platenbazen. Op jonge leeftijd beschikte Joost al over een groeiende passie voor muziek die in zijn tienerjaren steeds sterker tot uiting kwam. Puur uit plezier begon Joost zelf met het maken van songs en al snel kwam hij erachter dat hij hier talent voor had. In 2015 bracht Josylvio zijn debuutsingle ‘Le7nesh’ uit samen met collega-artiest Sevn Alias en producer Esko.

Gedurende de jaren daarna wist de rapper talloze successen op zijn naam te schrijven. Van meest gestreamde artiest op Spotify in 2018, drie nummer 1 albums, tientallen gouden en platina platen, tot aan het oprichten van zijn eigen platenlabel ‘Hella Cash’, een Edison Popprijs in de categorie ‘Hiphop’ voor ‘Gimma’, legendarische 101Barz sessies en zelfs rollen als acteur in de films ‘Suriname’ en ‘Just Say Yes’.

Tickets voor het concert op vrijdag 10 mei 2024 kosten 41,44 euro (incl. servicekosten). De kaartverkoop start op vrijdag 23 februari om 12:00 uur via deze link.




Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Josylvio in AFAS Live
Tickets Josylvio
KIES TICKET
vr 10 mei
Josylvio In Afas
AFAS Live, Amsterdam
€ 41,44 - 67,20
vr 10 mei
Josylvio | Vip Packages
AFAS Live, Amsterdam
€ 133,28 - 222,88
Usher

USHER KOMT IN 2025 DRIEMAAL NAAR DE ZIGGO DOMENa zijn spraakmakende Super Bowl Halftime-optreden, zijn succesvolle 'My Way:...

Zuiderpark Live

THE WATERBOYS EN BIRDY NAAR 'ZUIDERPARK LIVE' Zuiderpark Live voegt twee internationale namen toe aan de line-up. Op...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.