Babymetal voor show op Pinkpop ook naar Afas Live

Babymetal
Babymetal voor show op Pinkpop ook naar Afas Live
Door RobZ op 13 februari 2024 - 12:12 De kawaii metalband Babymetal komt op 12 juni naar AFAS Live in Amsterdam. Vorige maand werd al aangekondigd dat de band optreedt tijdens Pinkpop 2024. Afgelopen jaar was Babymetal ook al een aantal keer in Nederland te zien. De band gaf een uitverkochte show in 013 en was voorprogramma van Sabaton in de Ziggo Dome. Kort na de aankondiging van hun show op Pinkpop, wordt vandaag bekend dat Babymetal ook een eigen show in Afas Live gaat geven.

Babymetal maakt een combinatie van metal, J-pop en Idol muziek uit Japan. Onder leiding van zangeres Suzuka Nakamoto is de band in Japan enorm populair. Toen Babymetal begon, op voor de meiden 12-jarige leeftijd, wist geen van de 3 zangeressen wat metal muziek was. In het begin kreeg de groep vooral hoongelach om hun mix van J-pop, elektronische invloeden en ziedende metal, maar moet je nu eens kijken. Ze stonden op alle grote metalfestivals, verkopen alles uit waar ze staan, met als toppunt nota bene Wembley!

De kaartverkoop voor het concert van Babymetal in Afas Live start op vrijdag 16 februari om 11:00. Tickets kosten 60,48 euro per stuk. Via deze link koop je tickets voor Babymetal in Afas Live. Wil je een email ontvangen als de kaartverkoop begint? Stel dan hier een ticketreminder in.




Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Babymetal in AFAS Live
Tickets Babymetal
KIES TICKET
wo 12 jun
Babymetal
AFAS Live, Amsterdam
€ 60,48
wo 12 jun
Babymetal | VIP Packages
AFAS Live, Amsterdam
€ 218,17 - 268,85
angus

ANGUS & JULIA STONE GEVEN EXTRA SHOW IN CARRÉ Angus en Julia Stone maken zich op voor een reeks optredens die fans...

Gavin DeGraw

GAVIN DEGRAW NAAR AMSTERDAM EN BRUSSEL MET ZIJN... Op donderdag 24 oktober komt Gavin DeGraw naar Koninklijk Circus in Brussel...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.