Paloma Faith voor het eerst sinds 2015 weer op het podium in Nederland

Paloma Faith
Paloma Faith voor het eerst sinds 2015 weer op het podium in Nederland
Door KayleeV op 29 januari 2024 - 13:59 De Britse singer-songwriter en actrice Paloma Faith, bekend om haar soul- en jazzgeïnspireerde muziekstijl en excentrieke podiumprésence, treedt op 29 mei 2024 op in de Melkweg.

Sinds haar debuut in 2009 met 'Do You Want the Truth or Something Beautiful?', heeft Faith zich gevestigd als een van de meest opvallende en invloedrijke artiesten in de muziekindustrie. Haar recentste album, 'The Glorification of Sadness', neemt luisteraars mee op een emotionele reis door de ups en downs van persoonlijke relaties en de complexiteit van het moderne vrouw-zijn. Het is even geleden dat Paloma Faith voor het laatst in Nederland te zien was. In 2015 speelde ze op Pinkpop en gaf ze concerten in Paradiso en TivoliVredenburg.

De kaartverkoop voor het concert van Paloma Faith in de Melkweg start op 2 februari om 10:00 uur. Tickets hebben een prijs gekregen van € 43,15. Koop hier een ticket voor Paloma Faith in de Melkweg.



Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bestel tickets Paloma Faith in Melkweg
Tickets Paloma Faith
wo 29 mei
Melkweg, Amsterdam
€ 43,15
Mavis Staples

MAVIS STAPLES IN JUNI NAAR UTRECHT EN ANTWERPENOp 15 juni staat de Amerikaanse blues-, gospel- en soulzangeres Mavis...

AFAS Live

THE KID LAROI NAAR AFAS LIVE IN AMSTERDAM LIVE VOOR... De met een Grammy-genomineerde singer-songwriter/rapper The Kid LAROI zal op...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.