The Kid Laroi naar AFAS Live in Amsterdam Live voor 'The First Time' tour

The kid Laroi
The Kid Laroi naar AFAS Live in Amsterdam Live voor 'The First Time' tour
Door Semberendsen op 29 januari 2024 - 12:28 De met een Grammy-genomineerde singer-songwriter/rapper The Kid LAROI zal op donderdag 11 april een optreden geven in AFAS Live. Deze show maakt deel uit van zijn 'The First Time' tour, ter promotie van zijn debuutalbum met dezelfde naam.

The Kid LAROI heeft in korte tijd aanzienlijke bekendheid verworven, vooral door het nummer 'STAY' uit 2021 in samenwerking met Justin Bieber, dat uitgroeide tot een internationale hit. In 2022 ontving hij twee Grammy-nominaties, één voor 'Best New Artist' en de andere voor zijn bijdrage aan Justin Bieber's zesde album 'Justice'. Naast drie overwinningen en diverse nominaties bij de ARIA Music Awards, heeft hij ook prijzen gewonnen bij de Billboard Awards.

Tickets voor het concert zijn vanaf vrijdag 2 februari om 10:00 verkrijgbaar met prijzen vanaf €54,88. De kaartverkoop niet missen? Stel hier een reminder in.

De 'The First Time' tour, die op donderdag 4 april van start gaat in Stockholm, zal The Kid LAROI naar verschillende Europese landen brengen, waaronder Nederland. De tour omvat stops in Noorwegen, Denemarken, Polen, Ierland, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk en eindigt op 27 april 2024 in Italië. Voor alle data wordt Sam Tompkins als support act meegebracht.

Koop hier tickets voor The Kid Laroi in Afas Live.



Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Melkweg nieuwe logo

PALOMA FAITH VOOR HET EERST SINDS 2015 WEER OP HET...De Britse singer-songwriter en actrice Paloma Faith , bekend om haar soul-...

carre

TWOSET VIOLIN BRENGT SHOW NAAR KONINKLIJK THEATER CARRÉ Op vrijdag 22 maart 2024 betreedt het Australische muzikale comedy duo TwoSet...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.