Mavis Staples in juni naar Utrecht en Antwerpen

Mavis Staples
Mavis Staples in juni naar Utrecht en Antwerpen
Door KayleeV op 29 januari 2024 - 14:28 Op 15 juni staat de Amerikaanse blues-, gospel- en soulzangeres Mavis Staples op het podium van de Tivolivredenburg, Utrecht en op 16 juni zal Mavis staples het podium van Koningin Elizabethzaal in Antwerpen betreden. Staples, bekend om haar krachtige stem en haar invloed op de muziek- en burgerrechtenbeweging, is 84 jaar oud, maar blijft een inspirerend figuur in de muziekwereld.

Het concert is onderdeel van haar tour ter promotie van haar nieuwste album 'We Get By', opgenomen met multi-Grammy Award-winnaar Ben Harper. Het album is een ode aan liefde, geloof, gerechtigheid, verbondenheid en levensvreugde, en wordt gezien als een belangrijke boodschap in tijden van politieke en sociale onrust.

De kaartverkoop voor het concert start op vrijdag 2 februari om 10:00 uur met tickets vanaf €44,75. Koop hier je kaarten voor Mavis Staples in Utrecht en hier kun je ickets krijgen voor Mavis Staples in Antwerpen.



Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Mavis Staples in TivoliVredenburg
Tickets Mavis Staples
KIES TICKET
za 15 jun
Mavis Staples Met Voorprogramma: Jon Muq
TivoliVredenburg, Utrecht
€ 44,75
zo 16 jun
Mavis Staples
Koningin Elisabethzaal, Antwerpen
AFAS Live

A BOOGIE WIT DA HOODIE NAAR NEDERLAND MET BETTER OFF... A Boogie Wit da Hoodie kondigt met enthousiasme zijn wereldtournee "Better...

Melkweg nieuwe logo

PALOMA FAITH VOOR HET EERST SINDS 2015 WEER OP HET... De Britse singer-songwriter en actrice Paloma Faith , bekend om haar soul-...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.