Sematary en Haunted Mound naar Melkweg in juni

Rap Hiphop sfeer
Sematary en Haunted Mound naar Melkweg in juni
Door Semberendsen op 24 januari 2024 - 11:51 Op 21 juni 2024 zal Melkweg in Amsterdam het podium bieden aan de Amerikaanse rapper, producer en songwriter Sematary, samen met zijn collectief Haunted Mound. De veelzijdige artiest, geboren in Californië, heeft een opmerkelijke muzikale achtergrond waarin invloeden van jaren 2010 Chicago Drill, Shoegaze, Black Metal en Horrorcore samensmelten. Sematary staat bekend om zijn samenwerkingen met diverse producers en rappers binnen zijn posse, Haunted Mound.

Na een eerder uitverkochte show in de Upstairs, keren Sematary, Buckshot, Hackle, Gonerville en Turnabout terug naar Amsterdam om het publiek opnieuw te bespoken.Sematary, ook bekend als DJ SORROW en Sematary Grave Man, begon zijn muziekcarrière in 2019 met zijn debuutmixtape "Grave House," samen met Ghost Mountain. Zijn populariteit groeide snel dankzij releases op platforms zoals SoundCloud en Tumblr, waarbij hij samenwerkte met Ghost Mountain aan twee mixtapes en twee solo-sequels na zijn solo-uitgave "Rainbow Bridge."

Het Haunted Mound-collectief, opgericht met Ghost Mountain, groeide gestaag met toevoegingen als Buckshot, Hackle, Turnabout, Oscar18, Gonerville en Snuffer. Ondanks het vertrek van Ghost Mountain in 2021, blijft Sematary met zijn meest recente mixtape "Butcher House" uit 2023, met bijdragen van Haunted Mound-leden en Black Kray, zijn artistieke grenzen verkennen.

De show in De Melkweg belooft optredens van Sematary, ondersteund door Hackle, Turnabout, Gonverville (DJ Set) en Oscar18. Koop hier tickets voor Sematary en de Haunted Mound in De Melkweg. Voor degenen die deze ervaring willen meemaken, gaan de tickets voor Sematary en Haunted Mound in De Melkweg op 21 juni 2024 in de verkoop op 26 januari om 10:00 uur. De prijs voor een ticket bedraagt €25,30. De kaartverkoop niet missen? Stel hier een reminder in.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Sematary in Melkweg
Tickets Sematary
vr 21 jun
Melkweg, Amsterdam
€ 25,30
AdmiralFreebeenieuws

ADMIRAL FREEBEE VIERT 20-JARIG JUBILEUM DEBUUTPLAATNa een verschijning in de Ancienne Belgique als onderdeel van de...

Patronaat news

PATRONAAT VIERT 40-JARIG JUBILEUM MET JAAR VOL... Het Haarlemse poppodium Patronaat viert dit jaar zijn 40-jarig bestaan met...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.