The Teskey Brothers voor openluchtconcert naar Rivierenhof

review: Teskey Brothers - 10/03 - AFAS Live The Teskey Brothers
The Teskey Brothers voor openluchtconcert naar Rivierenhof
Door Semberendsen op 22 januari 2024 - 14:43 OLT Rivierenhof kondigt aan dat The Teskey Brothers op 24 augustus 2024 een optreden zullen verzorgen in hun openluchttheater. Na een succesvolle internationale tournee in 2023, waaronder uitverkochte shows in Brussel en op Rock Werchter, zijn de Australische blues- en soulartiesten terug om hun ritmes te delen met hun Belgische fans. Het was al even geleden bekend gemaakt dat de band op 31 augustus in de Ziggo Dome te Amsterdam speelt.

Sinds hun oprichting in 2008 hebben de broers Josh (zang/gitaar) en Sam (gitaar) Teskey, samen met Brendon Love (bas) en Liam Gouch (drums), een indrukwekkend repertoire opgebouwd met eenvoudige en doeltreffende songs. Hun mix van soul, jazz, blues, en vleugjes Cajun, swamp en Americana heeft hen internationale erkenning opgeleverd.

De opmars van The Teskey Brothers begon met het uitbrengen van hun eerste studioalbum 'Half Mile Harvest' in 2017, geproduceerd door Paul Butler. Nummers als 'I Get Up' en 'Forever You And Me' zetten de band op de kaart. Het succes zette zich voort met het gouden album 'Run Home Slow' in 2019 en bereikte een hoogtepunt in 2023 met het derde album 'The Winding Way', geproduceerd door Eric J.

Met tickets die beginnen bij 37 euro, kunnen muziekliefhebbers de soulvolle klanken van The Teskey Brothers ervaren op zaterdag 24 augustus 2024 in OLT Rivierenhof, met tickets vanaf 40 euro. De ticketverkoop van dit concert begint op vrijdag 26 januari. Klaarzitten voor de kaartjes? Dat kan! Stel hier een ticketreminder in. De kaartverkoop voor het concert in de Ziggo Dome is onlangs al begonnen en voor een avond muziek betaal je 65 euro. Koop hier tickets voor The Teskey Brothers in de Ziggo Dome.

Koop hier tickets voor The Teskey Brothers in OLT Rivierenhof.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets The Teskey Brothers in Openluchttheater Rivierenhof
Tickets The Teskey Brothers
KIES TICKET
za 24 aug
The Teskey Brothers
Openluchttheater Rivierenhof, Deurne
€ 40,00
za 31 aug
The Teskey Brothers
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 59,00 - 75,90
ziggoDomelogo

JONNA FRASER MAAKT ZIGGO DOME-DEBUUT MET DE SHOW...Op donderdag 28 november 2024 zal Jonna Fraser voor het eerst schitteren in...

AFAS Live

R&B GROEP BOYZ II MEN IN APRIL NAAR AFAS LIVE Het R&B-trio Boyz II Men zal op 16 april 2024 een optreden geven in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.