R&B groep Boyz II Men in april naar Afas Live

Boyz II Men
R&B groep Boyz II Men in april naar Afas Live
Door KayleeV op 22 januari 2024 - 12:58 Het R&B-trio Boyz II Men zal op 16 april 2024 een optreden geven in AFAS Live, Amsterdam, waar ze hun carrière van meer dan drie decennia vol hits ten gehore zullen brengen.

Boyz II Men, bestaande uit Nathan Morris, Wanya Morris en Shawn Stockman, begon oorspronkelijk als een kwintet. Na hun doorbraak in de vroege jaren '90, evolueerde de groep naar het huidige driemansformatie. Ze verwierven wereldwijde faam met hits zoals "End of the Road" en "I'll Make Love to You".

Het trio staat ook bekend om hun samenwerkingen met prominente artiesten als Mariah Carey en Michael Bublé. Hun repertoire omvat 12 studioalbums, waaronder 'Love' en 'Twenty', en een reeks covers van klassieke Motown-nummers.

De ticketverkoop voor het Boyz II Men concert start op vrijdag 26 januari om 10:00 uur. Prijzen variëren tussen de € 69,44 en € 89,60. Hier kun je tickets kopen voor Boyz II Men in AFAS live.



Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Teskey Brothers

THE TESKEY BROTHERS VOOR OPENLUCHTCONCERT NAAR...OLT Rivierenhof kondigt aan dat The Teskey Brothers op 24 augustus 2024 een...

gelredome

EAGLES MET STEELY DAN VOOR AFSCHEIDSTOURNEE NAAR... De legendarische Amerikaanse rockband Eagles heeft de data van hun Europese...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.