Jonna Fraser maakt Ziggo Dome-debuut met de show Blessed For Life

jonna fraser
Jonna Fraser maakt Ziggo Dome-debuut met de show Blessed For Life
Door KayleeV op 22 januari 2024 - 14:54 Op donderdag 28 november 2024 zal Jonna Fraser voor het eerst schitteren in de Ziggo Dome met zijn grootste show tot nu toe, getiteld 'Blessed For Life'.

Jonathan 'Jonna Fraser' Grando, een gepassioneerde artiest, maakte op elfjarige leeftijd kennis met rap en heeft sinds zijn debuut in 2015 1,3 miljard streams weten te verzamelen op spotify. Zijn veelzijdige geluid, variërend van strakke raps op bombastische beats tot zwoele soul, bracht hem naar grote festivals zoals Lowlands, Zwarte Cross en Concert At Sea.

Met 'Blessed For Life' in de Ziggo Dome belooft Jonna Fraser een boeiende mix van oude klassiekers en nieuw materiaal te presenteren.

De kaartverkoop start op 30 januari om 10:00 uur, met tickets vanaf € 47,04. Koop hier je tickets voor Jonna Fraser in de Ziggo Dome. Wil je een email ontvangen als de voorverkoop begint? Stel dan hier een ticketreminder in.




Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bestel tickets Jonna Fraser in Ziggo Dome
Tickets Jonna Fraser
do 28 nov
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 47,04 - 88,48
Froukje

FROUKJE KONDIGT 'NOODZAKELIJK VERDRIET' TOUR AAN MET...De Nederlandse popartiest Froukje , bekend van hits als "Ik Wil Dansen" en...

Teskey Brothers

THE TESKEY BROTHERS VOOR OPENLUCHTCONCERT NAAR... OLT Rivierenhof kondigt aan dat The Teskey Brothers op 24 augustus 2024 een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.